Detail & engros

Hver branche har deres egne behov for forsikringer, ligesom hver virksomhed har individuelle behov og ønsker. Det er her, vi kommer ind i billedet, for vi hjælper dig med at finde din virksomheds optimale forsikringsløsning. Samtidig får du også gode råd og anbefalinger til forebyggelse af skader.

I detail- og engrosvirksomhederne er der ofte brug for disse forsikringer:

 • Erhvervs- og produktansvarsforsikring
  Dækker hvis din virksomhed bliver gjort erstatningsansvarlig for skader, f.eks. ved uheld eller fejl. Dette gælder, hvis du eller en af dine medarbejdere laver skade på andre eller andres ting. Eller hvis en af virksomhedens produkter eller ydelser er årsag til en skade.
 • Lovpligtig arbejdsskadeforsikring
  Dækker hvis en af dine medarbejdere kommer til skade på arbejde i arbejdstiden, og får brug for behandling eller erstatning. Forsikringen kan udvides, så den også dækker dig, hvis du er selvstændig erhvervsdrivende. Se mere her.
 • Erhvervs løsøreforsikring
  Dækker virksomhedens ting og værdier, som f.eks. inventar, varelager, værktøj, maskiner, it-udstyr – hvis de kommer til skade eller bliver stjålet. Det kan f.eks. være som følge af brand, tyveri, vandskade eller hærværk. Du kan også få meddækket et eventuelt driftstab.
 • Bygningsforsikring
  Dækker både værdien af selve bygningen og bygningens funktion. Tilpasses alle typer af erhvervsbygninger og ejendomme.
 • Sundhedsforsikring
  Med en sundhedsforsikring er du og dine medarbejdere dækket både på arbejde og i fritiden. I er bl.a. sikret hurtig hjælp og behandling ved sygdom.
 • Netbanksforsikring
  Dækker virksomhedens tab, hvis I bliver udsat for indbrud i din virksomheds netbank, og kontoen bliver tømt.

Du kan finde faktaark, betingelser og få de vigtigste detaljer for alle forsikringerne her

Det er ofte de små ting, der gør forskellen. Derfor skal du have forsikringer, der er med til at sikre, at du kan være ”back-in-business” i løbet af ingen tid, når uheldet er ude.

Claus Dam / Salgsdirektør

Skal vi finde en løsning sammen?

Vi starter med en snak om din virksomheds behov. Herefter får du et uforpligtende tilbud, der er tilpasset virksomheden. Så snart du siger ja tak, klarer vi resten.

Kontakt os på tlf.: 98 98 98 98 – mail: info@soenderjysk.dk – eller book et møde med en erhvervsassurandør her

Få et tilbud til din virksomhed

Udfyld formularen, så ringer vi til dig.

Hidden
Hidden
Er du kunde i forvejen?

Hos Sønderjysk Forsikring passer vi godt på dine oplysninger. Se hvordan vi bruger dine oplysninger her

ID-sikring skaber tryghed i virksomheden

Som erhvervskunde er ID-sikring til din virksomhed en gratis service. Dermed kan du få hjælp til at forebygge, opdage og begrænse misbrug af din virksomheds oplysninger.

Se ID-sikring

DNA-mærkning er med til at forebygge indbrud

Hvis du DNA-mærker din virksomheds værdier, bliver det mindre attraktivt for indbrudstyven at komme på besøg. Dét er med til at forebygge indbrud.

Se DNA-mærking