Er du vores kommende Finansbachelor praktikant?

Er du ved at uddanne dig til Finansbachelor, og ønsker du at kickstarte din karriere inden for forsikringsbranchen? Er du klar på et udfordrende og lærerigt praktikforløb? Lige nu søger Sønderjysk Forsikring en finansbachelor praktikant med opstart i august 2021.

 

Finansbachelor praktikant i en spændende branche

Som finansbachelor praktikant kommer du til at indgå som en naturlig del af vores team med kompetente kunderådgivere i vores kundecenter Aabenraa og Odense. Hos Sønderjysk Forsikring løfter vi i flok, og du lærer, hvordan et kundeejet forsikringsselskab arbejder. Du får tilknyttet en kontaktperson, som vil blive din mentor og sparringspartner under praktikperioden. Sammen sætter I rammerne for dit praktikforløb, så du får mest mulig læring og viden med dig. Vi garanterer, at du får masser af personlige og faglige udfordringer.

I dit praktikophold hos Sønderjysk Forsikring vil du arbejde i et team, hvor afdelingens formål er at sikre en kompetent rådgivning, salg af forsikringer samt sikre en serviceorienteret sags- og kundehåndtering til selskabets private kunder. Du får rig mulighed for at omsætte teori til praktiske færdigheder samtidig med, at du får et solidt indblik i hverdagen hos et forsikringsselskab. Derudover er der mulighed for deltidsansættelse efter endt praktik i resten af studietiden.

 

Om dig

  • Du er god til at samarbejde, er serviceminded og har lysten og energien til at indgå i et team.
  • Du har menneskelig indsigt og kan tale med alle typer af kunder.
  • Du er ambitiøs, opsøgende og tager ansvar.
     

Sønderjysk Forsikring

Du bliver en del af et landsdækkende kundeejet forsikringsselskab med ambitiøse vækstmål. Du vil opleve et arbejdsmiljø, hvor der er en uformel tone samt gode muligheder for faglig og personlig udvikling. I Sønderjysk Forsikring vægter vi arbejdsglæde og vores værdier højt - Tryghed, Tillid og Tilknytning - som både medarbejdere, men også vores kunder skal mærke via den rådgivning og det salg, der udføres.

 

Lyder det som noget for dig?
Hvis du synes, at praktikforløbet lyder, som noget for dig, skal du sende en ansøgning og CV til: ansoegning@soenderjysk.dk - mærk gerne med “Finansbachelor praktikant”. Vi afholder løbende samtaler.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte:
Kundecenterleder i Aabenraa Anni Tønder på tlf. 73 42 75 27 eller på ant@soenderjysk.dk eller
Kundecenterleder i Odense Bo Salling på tlf. 73 42 75 09 eller på bos@soenderjysk.dk

 

Vi glæder os til at høre fra dig.

Tryghed, tillid og tilknytning

Som medarbejder hos Sønderjysk Forsikring, skal du være med til at løfte vores 3 kundeværdier - tillid - tryghed - tilknytning, hvor det skal opleves som noget særligt at være forsikret hos Sønderjysk Forsikring. 

Tryghed

Gennem professionelle forsikringsløsninger, hvor du oplever en merværdi.

Tillid

Gennem kompetente og troværdige medarbejdere, der sætter dig i fokus.

Tilknytning

Gennem vores personlige service, hvor du oplever trygheden lige der, hvor du er.