Bliv en del af Sønderjysk Forsikrings brugerpanel

Vi optimerer løbende Min side i samarbejde med vores kunder. På den måde sikrer vi, at kunderne får den bedste oplevelse og service, når de skal bruge Min side.

Vores kunders holdninger, tanker og ideer er vigtige for os. Derfor har vi lavet et brugerpanel af kunder, som løbende bliver inviteret til tests af Min side. Ud fra testene, hvor vi afprøver nye idéer og digitale muligheder, kommer brugerpanelet med konstruktiv feedback på Min side – lige fra kommunikation, indhold, brugervenlighed til den digitale oplevelse osv. 

Har du lyst til at dele dine holdninger med os?

Du har nu mulighed for at blive en del af brugerpanelet og hjælpe os med at give dig og alle andre privatkunder den bedste oplevelse på Min side. Som tak for din deltagelse, kvitterer vi med en gave. Tilmeld dig brugerpanelet herunder.

Bemærk, at du som deltager i Sønderjysk Forsikrings brugerpanel ikke må være beskæftiget i pensions- eller forsikringsbranchen.

Bliv en del af brugerpanelet og få en gave

  • Tilmeld dig brugerpanelet ved at udfylde nedenstående skema, så vi ved, at du er interesseret i at blive inviteret til spændende nye tests.
  • Herefter vil du løbende modtage invitationer, når vi har relevante brugertests.
  • Som tak for din deltagelse i en brugertest, kvitterer vi med en gave.

For at være en del af vores brugerpanel skal du være kunde hos Sønderjysk Forsikring.