Dine fordele som VærdiPlus Kunde hos Sønderjysk Forsikring

VærdiPlus til dig, der vælger at samle dine forsikringer hos os. Vi vil nemlig gerne belønne dig for at vise os den tillid, det er at lade os forsikre dig lige der, hvor du er i livet.

Det er nemt at blive VærdiPlus Kunde. For at opnå fordelene ved VærdiPlus skal du blot kombinere din indboforsikring med to af følgende forsikringer: Husforsikring, Sommerhusforsikring, Ulykkesforsikring, Bilforsikring eller Motorcykelforsikring. 

Dine forsikringer skal passe til dig og dine behov. Derfor er fordelene ved VærdiPlus skruet sådan sammen, at alle vores kunder kan drage fordel af en eller flere af dem. Lige der, hvor du er i livet. 

 

Du får 15% samlerabat på dine forsikringer

Det skal kunne betale sig at være VærdiPlusKunde hos os. Derfor får du 15% rabat på dine samlede privatforsikringer. Det er helt enkelt. Du skal blot tegne en indboforsikring og kombinere den med to af følgende forsikringer: 

Husforsikring
Sommerhusforsikring
Ulykkesforsikring
Bilforsikring 
Motorcykelforsikring

Du kan læse mere om vores forskellige privatforsikringer i menuen. Du er selvfølgelig også meget velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan finde den bedste løsning til dig.

Find din lokale filial her

Du betaler kun én selvrisiko 

Som VærdiPlusKunde betaler du kun én selvrisiko, selvom skaden f.eks. inddrager flere forskellige forsikringer. 

Det sker desværre ofte, at din skade berører flere forsikringer end blot én. Du har måske været udsat for indbrud. Tyvene har både skadet dine vinduer, taget en masse af dine ting og ydet hærværk på din bil i forbifarten. I sådan en situation skal du kun betale den højeste selvrisiko. 

Kontakt os her

Find din lokale filial her

 

Du har direkte adgang til ID-sikring og Web-cleanup

Med vores indboforsikring får du gratis ID-sikring og Web Clean-up. De hjælper dig til at forebygge, opdage og begrænse misbrug af din identitet. 

Beskyt din identitet – lige der, hvor du er med ID-sikring mod identitetstyveri

Identitetstyveri er et stigende problem. Flere og flere af os får misbrugt vores personlige oplysninger. Derfor skal du passe lige så godt på din identitet som på dit hus og din bil. Med en ID-sikring får du hjælp før, skaden sker. Du kan bl.a. altid få gode råd om, hvordan du forebygger hos vores døgnåbne telefonsupport. Du kan også altid henvende dig, hvis du har den mindste mistanke om, at du er blevet udsat for identitetstyveri.Hvis du været udsat for identitetstyveri, så vil vi altid give dig assistance og den nødvendige juridiske bistand for at afvise uretmæssige økonomiske krav. 

Web Clean-up mod falske profiler og online chikane 

Måske har du oplevet, at du har fundet indhold på internettet, som handler om dig. Indhold, som ikke kommer fra dig, og som du ikke kan genkende. Med Web Clean-up får du adgang til forebyggende rådgivning, assistance til fjernelse af uønsket online-materiale og mulighed for at lade vores samarbejdspartner varetage sletteprocessen.

Læs mere om ID-sikring her og Web Clean-up her 

Kontakt os her

Find din lokale filial her

 

Du kan hjælpe dine børn godt på vej med en billigere bilforsikring 

Er du VærdiPlus Kunde kan du tilkøbe en Ung Bilist-dækning. Dermed kan du hjælpe dine børn til en billigere bilforsikring. Den unge bilist kan optjene op til 3 års anciennitet til senere dækning af egen bil.

For Ung Bilist-dækning gælder følgende: 

  • Unge mellem 17 og 24 år
  • Den unge bilist må ikke være ejer af bilen
  • Forældre skal være elitebilister
  • Ancienniteten kan bruges i op til 5 år efter dækningen ophører 

Ring på 74 42 75 00 og hør nærmere.

 

Du får en særlig rabat, hvis du er 50+

Børnene er blevet ældre. Måske er de allerede fløjet fra reden. Økonomien er muligvis blevet bedre, og værdierne i hjemmet større. Tid til dig selv er der typisk også blevet mere af. Vi vil gerne være en attraktiv samarbejdspartner for dig - også i denne fase af dit liv. Vi ved, at når livsbetingelserne ændrer sig for dig, så ændrer dine forsikringsbehov sig også. Derfor har vi sammensat en ganske særlig og fordelagtig forsikring til dig, der er fyldt 50 år. 

Læs mere om forsikringen og dine rabatmuligheder her