Verisure (alarm til hjemmet)

Det handler om at føle sig sikker – også derhjemme. Uanset om du har den korrekte forsikringsdækning, så er et indbrud altid en ubehagelig oplevelse. Derfor samarbejder vi med Verisure om tyverisikring.

Et indbrud efterlader ofte familien utryg i eget hjem. I bestræbelserne på at mindske risikoen for indbrud har Sønderjysk Forsikring indledt et samarbejde med Verisure med fordele for vores kunder. 

Som resultatet af samarbejdet imellem Sønderjysk Forsikring og Verisure kan kunder hos Sønderjysk Forsikring nu få et gratis og uforpligtende sikkerhedstjek af hjemmet, samt et tilbud på et alarmsystem. Desuden giver vi dig ved installation op til 20% rabat på din indboforsikring.

Alle vores kunder som får installeret alarmsystemet, får derudover et Premium-abonnement med.

Sønderjysk Forsikrings Premium-abonnementet indeholder:

  • Dit eget VIP-nummer til kundeservice, så du altid er sikret den bedste service og en plads forrest i køen
  • Dækning af din selvrisiko op til 3.300 kr.
  • Fri vagtudrykning
  • Overvågning fra kontrolcenteret 24 timer i døgnet
  • Adgang til boligredning, hvis uheldet er ude, med dækning af det uheldsramte samt tømning af kældre for vand

 

Et billede siger mere end tusinde ord.

Det værste, der kan ske for en indbrudstyv, er, at politiet modtager billeder af ham på gerningsstedet, mens han stadig er fuld i gang med at begå sit indbrud.

Verisure´s nye generation af privatalarmer sender billeder direkte til Verisure´s kontrolcentral, hvilket muliggør endnu hurtigere og mere effektiv reaktion i tilfælde af indbrud eller brand i hjemmet.

Sikkerhed bør betale sig

Erhverver du dig en Tryghedspakke hos Sønderjysk Forsikring, mindsker du risikoen for indbrud betydeligt. Og dermed mindsker du også risikoen for, at din forsikring skal i anvendelse. Det, mener vi, skal belønnes, hvorfor alle privatkunder med en Tryghedspakke opnår 20 % rabat på indboforsikringen.

Ønsker du at høre nærmere om et alarmsystem fra Verisure, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 74 42 75 00.

Bestil et gratis sikkerhedstjek

Din lokale Verisure Partner giver dig et sikkerhedstjek af dit hjem, så I sammen kan finde den sikringsløsning, der passer bedst. Ring til os på 74 42 75 00 for at høre mere om, hvad Verisure kan gøre for dig og din forsikringssituation.