Henvis en ny kunde og vind et gavekort til din drømmerejse

Henviser du en ny kunde, kvitterer vi med et lod i puljen til lodtrækningen om et rejsegravekort fra Gislev Rejser til en værdi af 7.500 kr. Og henviser du endnu en ny kunde, får du selvfølgelig et ekstra lod med i puljen.

Vi vil gerne belønne dig, som viser os den ekstra tillid det er, at anbefale os til familie, venner og bekendte.

Du er velkommen til at henvise alle dem du har lyst til, dog stiller vi som betingelse, at du gør dem du henviser opmærksom på, at du har givet os lov til at kontakte dem.

Har du en henvisning til os, er du velkommen til at komme ind i en af vores filialer eller kontakte din lokale assurandør her. Du kan også ringe direkte til vores kundeservice på 74 42 75 00. Vi sidder klar til at tage imod dit opkald. Efterfølgende tager vi kontakt til dem, du har anbefalet, for at give dem et uforpligtende tilbud

Rejsegavekortet udtrækkes til den heldige vinder den 15/6 2018. Vinderen får direkte besked og offentliggøres på hjemmesiden og i vores nyhedsbrev. 

Gavekortet udloddes i samarbejde med Gislev Rejser, der siden 1946 har hjulpet deres kunder med at sammensætte drømmerejsen. Gislev Rejser præsentere i 2017 158 rejsemål og der kan vælges mellem rundrejser, krydstogter, populære klassikere, storbyferier, aktive ferier og rejser til Schlagerkoncerter. Du kan besøge Gislev Rejsers hjemmeside her, og bliv inspireret til drømmerejsen.

Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet her.