DNA-mærk dine værdier

- og slip for selvrisikoen – lige der, hvor du er.

Hos Sønderjysk Forsikring ser vi det som en af vores vigtigste opgaver at hjælpe dig med at forebygge indbrud. Derfor belønner vi vores kunder med ekstra fordele, når det gælder tyverisikring af dit indbo. Undersøgelser har vist, at SelectaDNA forebygger indbrud og tyveri med helt op til 83%.

Når du:
  • DNA-mærker dine værdigenstande med SelectaDNA,
  • opsætter udendørs sikringsmærker, og 
  • registrerer dit kit online 

så overtager vi selvrisikoen på din Indboforsikring.* Skulle du være så uheldig alligevel at få indbrud, er du med en DNA-mærkning fra SelectaDNA langt bedre stillet. Det er du, fordi politiet nu har de bedste forudsætninger for at hjælpe de stjålne værdier tilbage til dig.

DNA-mærkning skræmmer tyvene væk

Når du ikke er hjemme, er det lettere for tyveknægtene at slå til. Med en syntetisk og usynlig væske, kan du øge chancen for at tyvene går udenom dit hjem, når du rejser på ferie. 

Klik HER for at gå direkte til webshoppen.

Statistikker viser, at tyvene undgår DNA-mærkede huse

I de lune sommeraftener lister tyvene rundt – på jagt efter ferietomme boliger, som kan tømmes for værdigenstande. Men statistikker viser, at de langfingrede typer lister ligeså langsomt forbi de postkasser, hvor klistermærket ”DNA beskyttet” sidder på. Klistermærket indikerer, at værdierne i huset er mærket med en usynlig væske, som kan spore genstanden tilbage til rette ejermand.

DNA-mærk dine værdier

Virksomheden SelectaDNA fremstiller DNA-væsken. Væsken indeholder micro-prikker, som er en unik kode, der tilhører dig. Man kan ikke se væsken, medmindre man bruger UV-lys. Du påfører væsken på overflader og i riller – f.eks. på dit spejlreflekskamera eller PH-lampen i spisestuen. Du skal registrere din unikke kode i en international database, som politiet kan bruge, hvis de finder de stjålne genstande. Vil du sælge en af dine værdigenstande videre, og har du mærket det med DNA-væsken, så kan du overdrage ejerskabet i databasen, hvor DNA-koden er registreret. 

Det bliver svært at sælge dine værdier videre 

Udover at vi overtager din selvrisiko på Indbodækningen, så tilbyder Sønderjysk Forsikring nu også alle vores kunder DNA-kittet til en favorabel pris. Kittet indeholder klistermærker til at sætte på vinduer og døre, så tyven bliver advaret, inden han bryder ind. På den måde du undgår du den ubehagelige oplevelse at få indbrud og tyvene får svært ved at sælge dine værdier videre, når politiet kan spore det så let – derfor vil det ikke længere være interessant at stjæle netop dine ting.

Klik HER for at gå direkte til webshoppen.

 

* Vi overtager selvrisikoen ved indbrudstyveri, dog max kr. 1.611,- (2020-indeks)