Køb brandslukkere med 25% rabat

Vi vil helst undgå brand. Heldigvis er de fleste brande små, og kommer måske fra stearinlyset, der har antændt gardinerne, madolien der blev for varm, eller juletræet med levende lys.

Med en brandslukker fra 4Fire får du ekstra sikkerhed i hverdagen. Den lille brandslukker fra 4Fire betyder, at du er godt klædt på, hvis der skulle opstå brand i huset eller andre steder. Den er velegnet til mindre brande og kan hjælpe dig med at slukke branden, inden det går galt. Samtidig er den ikke større end en mælkekarton, så du kan nemt finde plads til den i huset.

Som kunde hos Sønderjysk Forsikring har du mulighed for at købe brandslukkeren eller andet brandudstyr hos 4fire.dk med hele 25% i rabat.

Få 25% på brandslukkere og andet brandudstyr

Sluk branden, mens den er lille. Med en brandslukker fra 4Fire kan du nemt selv reagerer på en brand, hvis uheldet er ude.

Brandslukkeren er nem at betjene. Du fjerner låget, retter brandslukkeren mod branden, trykker dysehovedet ned – og dækker ilden. Som kunde hos Sønderjysk Forsikring kan du benytte rabatkoden: Sønderjyskkunde

Se udvalget

Undgå brand i din bolig

Du kan selv være med til at undgå brande ved at være mere opmærksom i hverdagen. Vi har samlet en række tips til, hvordan du kan undgå brande.

Læs mere