50+

Børnene er blevet ældre. Måske er de allerede fløjet fra reden. Økonomien er muligvis blevet bedre, og værdierne i hjemmet større. Tid til dig selv er der typisk også blevet mere af. Tid til at rejse, tid til at fordybe sig og tid til at opleve.

Hos Sønderjysk Forsikring vil vi gerne være en attraktiv samarbejdspartner for dig - også i denne periode af dit liv. Sammen med ændringerne i livet, ændrer forsikringsbehovene sig. Derfor har vi sammensat en ganske særlig forsikring til dig, der er 50 år eller derover.

Som forsikringsselskab oplever vi også en større omsorg for disse værdier. Derfor vil vi gerne sikre, at du og dine værdier er dækket på bedste vis. Vi yder således en aldersrabat på bil-, hus- og indboforsikring, allerede fra du fylder 50 år, hvilket gør det ekstra interessant for dig at være forsikret hos os. 

Ring til os på 74 42 75 00 og hør mere.

Husk også…

At tegne Ferierejseforsikring og Afbestillingsforsikring, nu hvor der er mere tid til rejser. Eller måske har du fået blod på tanden til at kaste dig ud i en ny hobby? Så er det vigtigt at huske forsikring til båden såvel som til motorcyklen.

Tag en snak med os om dine fordele og behov. Det giver dig tryghed.