Anmeld skade - tingskade

Anmeld elektronisk ved at udfylde nedenstående formular – nemt og hurtigt. Du er også velkommen til at kontakte os på 74 42 75 00, hvis du foretrækker den personlige kontakt. Så hjælper vi dig videre med det samme.


Tak - vi har modtaget din skadeanmeldelse. Du modtager nu en kopi af din anmeldelse på den oplyste e-mail-adresse. Du vil høre fra os hurtigst muligt.

Andre skader / tingskade

For at give dig en hurtig og smidig skadebehandling, er det vigtigt, at du er grundig og præcis i dine besvarelser, og supplerer hvis du mener, der er specielle forhold vi bør vide. Felterne med (*) skal altid udfyldes. De øvrige oplysninger vil hjælpe os til at foretage en hurtig behandling af din skade.

Billeder af skaden kan vedhæftes her i anmeldelsen. De vil også være os til stor gavn for en hurtig behandling af skaden.Billeder kan også sendes via mail på ts@soenderjysk.dk eller med almindelig post.

Kundeoplysninger


Skadeoplysninger


Udførlig beskrivelse


Skadeopgørelse


Udfyldes med navn og adresse


Besvares kun ved indboskade
(Besvares kun ved tyveri)

Udfyldes med navn, adresse, policenr. og forsikringsselskab

Når du udfylder formularen, afleverer du samtidigt de indtastede og personlige oplysninger i Sønderjysk Forsikrings varetægt. Vi lover at passe godt på dem - læs vores persondatapolitik her


Send skadesanmeldelsen ved at trykke på "anmeld".

Du vil blive kontaktet af os snarest. Enten på telefon eller via e-mail/brev.