Bil/MC/Campingvogn

Er der sket skade på din bil, motorcykel, campingvogn eller trailer?

Anmeld din skade på Min Side privat - klik her

Anmeld din skade på Min Side erhverv - klik her

Du er også meget velkommen til at ringe til os på 74 42 75 00. Alternativt kan du anmelde din skade ved at benytte formularen herunder.

Hvis du har været involveret i et færdselsuheld og har brug for akut hjælp for at komme videre, kan du kontakte dit autohjælpsfirma. Hvis du ikke har tegnet autohjælp, så dækker din kaskoforsikring transporten til nærmeste værksted. Ring da til vores hovednummer: 74 42 75 00.

Uden for åbningstiden ringer du til samme telefonnummer og taster 1 – der er åbent hele døgnet.


Thank you

Bil/MC/Campingvogn

For at give dig en hurtig og smidig skadebehandling, er det vigtigt, at du er grundig og præcis i dine besvarelser, og supplerer hvis du mener, der er specielle forhold vi bør vide. Felterne med (*) skal altid udfyldes. De øvrige oplysninger vil hjælpe os til at foretage en hurtig behandling af din skade.

Billeder af skaden kan vedhæftes her i anmeldelsen. De vil også være os til stor gavn for en hurtig behandling af skaden. Billeder kan også sendes via mail på autoskade@soenderjysk.dk eller med almindelig post.

kundeoplysninger


Skadeoplysninger

Oplys navn, adresse, tlf.

Når du udfylder formularen, afleverer du samtidigt de indtastede og personlige oplysninger i Sønderjysk Forsikrings varetægt. Vi lover at passe godt på dem - læs vores persondatapolitik her


Send skadeanmeldelsen ved at trykke på "anmeld".

Du vil blive kontaktet af os snarest. Enten på telefon eller via e-mail/brev.