Ulykker / personskader

Anmeld elektronisk ved at udfylde nedenstående formular – nemt og hurtigt. Du er også velkommen til at kontakte os på 74 42 75 00, hvis du foretrækker den personlige kontakt. Så hjælper vi dig videre med det samme.


Tak - vi har modtaget din skadeanmeldelse. Du modtager nu en kopi af din anmeldelse på den oplyste e-mail-adresse. Du vil høre fra os hurtigst muligt.

Ulykke / personskade

For at give dig en hurtig og smidig skadebehandling, er det vigtigt, at du er grundig og præcis i dine besvarelser, og supplerer hvis du mener, der er specielle forhold vi bør vide. Felterne med (*) skal altid udfyldes. De øvrige oplysninger vil hjælpe os til at foretage en hurtig behandling af din skade.

Kundeoplysninger


Udfyldes kun hvis skadelidte er anden person end forsikringstager
Udfyldes kun hvis skadelidte er anden person end forsikringstager
Udfyldes kun hvis skadelidte er anden person end forsikringstager

Skadeoplysninger
Kreditorbeskyttet konto

En eventuel erstatning vil blive udbetalt til din NemKonto. Såfremt du ønsker en eventuel erstatning udbetalt til en kreditorbeskyttet konto, bedes du udfylde nedenstående:

Når du udfylder formularen, afleverer du samtidigt de indtastede og personlige oplysninger i Sønderjysk Forsikrings varetægt. Vi lover at passe godt på dem - læs vores persondatapolitik her


Send skadesanmeldelsen ved at trykke på "anmeld".

Du vil blive kontaktet af os snarest. Enten på telefon eller via e-mail/brev vedrørende sagens videre forløb.