DNA-mærk alle dine værdier

Når du ikke er hjemme, er det lettere for tyvene at slå til, og indbrud er noget af det mest ubehagelige at komme hjem til. Derfor vil vi gerne hjælpe dig godt på vej i forhold til at forebygge indbrud. En af måderne er, at DNA-mærke dine værdier. Undersøgelser har vist, at SelectaDNA forebygger indbrud og tyveri med helt op til 83%.

Vi overtager selvrisikoen ved indbrudstyveri (dog max 1.611,- kr.), hvis du:

  • DNA-mærker dine værdigenstande med SelectaDNA
  • Opsætter udendørs sikringsmærker
  • Registrerer dit kit online

Skulle du være så uheldig alligevel at få indbrud, er du med en DNA-mærkning fra SelectaDNA langt bedre stillet. Med DNA-mærkningen har du givet politiet de bedste forudsætninger for at hjælpe de stjålne værdier tilbage til dig.

Sådan virker DNA-mærkningen

Kittet indeholder bl.a. klistermærker til at sætte på vinduer, døre og postkasse, så tyven bliver advaret, inden han bryder ind. Statistikkerne viser, at tyvene, i jagten på tomme boliger, undgår de huse, der er DNA-mærket. Klistermærket ”DNA-beskyttet” indikerer nemlig, at værdierne i huset er mærket med en usynlig væske, som kan spore genstanden tilbage til rette ejermand.

Virksomheden SelectaDNA fremstiller DNA-væsken. Væsken indeholder micro-prikker, som er en unik kode, der tilhører dig. (Væsken kan ikke ses, medmindre du bruger UV-lys).

Det er nemt at komme igang: 

  1. Du påfører væsken på overflader og i riller f.eks. på dit spejlreflekskamera eller PH-lampen i spisestuen.
  2. Du registrerer din unikke kode i en international database, som politiet kan bruge, hvis de finder de stjålne genstande. Vil du sælge en af dine værdigenstande videre, og har du mærket det med DNA-væsken, så kan du overdrage ejerskabet i databasen, hvor DNA-koden er registreret. 
  3. Du sætter klistermærket ”DNA-beskyttet” på din postkasse, vinduer og døre, og skræmmer dermed tyven væk, så du undgår indbrud.

Få et forsikringstilbud

Udfyld formularen, så ringer vi til dig.


Hos Sønderjysk Forsikring passer vi godt på dine oplysninger. Se hvordan vi bruger dine oplysninger her

Tak fordi du har kontaktet os. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.