icon_House.png

Privatforsikring

Du skal mærke, at det er noget særligt at være kunde hos Sønderjysk Forsikring. Som privatkunde hos os finder du alle de forsikringsprodukter, som er med til at gøre din private husstand tryg. Vi kender vores del af landet og ved, hvad du har brug for. Men vigtigst af alt får du en unik, personlig betjening, så du let kan finde rundt i forsikringsverdenen.

Hos Sønderjysk Forsikring har vi en ambition om at være syd- og sønderjydernes foretrukne forsikringsselskab. Det kræver, at vi stiller høje krav til vores privatforsikringers dækning, konkurrencedygtighed, og at de er tilpasset nutidens behov. Samtidig lægger vi stor vægt på et højt serviceniveau i den daglige kontakt med vores kunder. Både når du har brug for vejledning; når du tegner nye forsikringer, og når du skal anmelde en skade.

Vi har et bredt og dækkende udbud af privatforsikringer lige fra indboforsikring til rejseforsikring og bilforsikring. Vi vil gerne hjælpe dig med at sammensætte den mest optimale forsikringsløsning, så du og din familie er dækket bedst muligt. Hvis du samler flere forsikringer hos os, er det også muligt at opnå en samlerabat. Den kan du læse meget mere om her.

I menuen til venstre kan du læse mere om vores forskellige privatforsikringer og downloade forsikringsbetingelserne.

Har du spørgsmål, kommentarer eller lignende, er du altid velkommen til at kontakte os på 74 42 75 00. Du kan også booke et møde med det samme. Vi glæder os til at høre fra dig!


familie.png

Ny bil eller nyt hus? Så er der behov for et forsikringstjek. Kend dit behov.

Læs mere
indbo.png

Vores indboforsikring er ikke bare standard. Den indeholder bl.a. ID-sikring og psykologisk krisehjælp.

Få gode råd
rejse.png

Med en indboforsikring hos os er du som udgangspunkt også dækket på skirejsen i Europa.

Læs mere
bil.png

Med en bilforsikring hos os har du fri kilometer, og med kaskoforsikring frit værkstedsvalg i Danmark.

Få mere info

Besøg en af vores filialer i Aabenraa, Esbjerg, Haderslev, Kolding, Sønderborg, Tønder eller Odense.

Find os

Saml dine forsikringer og få 15% rabat.

Læs mere